«Ο Μπράντονιτς τα πάει φανταστικά και περιμένει την ευκαιρία του»

Άρθρο για τον Βλάντιμιρ Μπράντονιτς και την έως τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ, φιλοξενεί εδώ και λίγα λεπτά η ιστοσελίδα της Βοσνίας "sport1.oslobodjenje.ba".
Πηγή: paok24.com
«Ο Μπράντονιτς τα πάει φανταστικά και περιμένει την ευκαιρία του»

Σε αυτό. που φέρει τον τίτλο "Ο Μπράντονιτς τα πάει φανταστικά και περιμένει την ευκαιρία του" τονίζεται μεταξύ άλλων:

"Προφανώς, ο νεαρός ποδοσφαιριστής από τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη, Βλαντιμίρ Μπραντόντζιτς, θα περάσει το φθινοπωρινό μέρος της σεζόν ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ σε έναν σύλλογο.

Ο μεγάλος ανταγωνισμός στην επίθεση του ΠΑΟΚ, όπου μεταξύ άλλων βρίσκονται οι καλύτεροι παίκτες του συλλόγου, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Σίντζι Καγκάβα, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και άλλοι, εμπόδισαν τον Μπράντονιτς να κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα της διάσημης ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Έπαιξε φιλικούς αγώνες, πέτυχε γκολ, δούλεψε υπέροχα στις προπονήσεις, αλλά ακόμα περιμένει την ευκαιρία του κάτω από τον ήλιο. Όπως διαπιστώνουμε, ο Μπραντόνιτς θα περάσει το φθινοπωρινό μέρος της σεζόν κάπου ως δανεικός, ακόμα αναμένεται το αν θα είναι στην Ελλάδα ή κάπου στο εξωτερικό, όπου θα προσπαθήσει να επιστρέψει στον ρυθμό των γκολ και να επιστρέψει στην παλιά του φόρμα, προκειμένου να αποδείξει πως αξίζει θέσει στον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως ο Μπράντονιτς αγωνιζόταν στην Ράντνικ πριν πάει στον ΠΑΟΚ, τον οποίο επέλεξε από τις πολυάριθμες προσφορές που είχε από τη χώρα, αλλά και από το εξωτερικό".

Διαβάστε ακόμη...