«Η νούμερο ένα απειλή για τον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Στον... αστερισμό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Τρίτης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League κινούνται οι Ιρλανδοί.
Πηγή: paok24.com
«Η νούμερο ένα απειλή για τον ΠΑΟΚ»

Τα δημοσιεύματα στην Ιρλανδία κατανοούν τον τεράστιο βαθμό δυσκολίας που έχουν οι δύο αναμετρήσεις κόντρα στον Δικέφαλο για την Μποέμιαν, όμως θεωρούν ότι η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την ευρωπαϊκή πρόκληση και σε αυτό θα χρειαστεί για μια ακόμη φορά τον Τζορτζ Κέλι.

Ο 24χρονος επιθετικός παρουσιάζεται από τους Ιρλανδούς ως η νούμερο ένα απειλή για τον ΠΑΟΚ μιας και τη φετινή σεζόν έχει καταφέρει να πετύχει 12 γκολ σε 20 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και 4 γκολ σε 4 εμφανίσεις στην Ευρώπη, με τα δύο εξ αυτών στο πρόσφατο ματς με την Ντουντελάνζ.

Μάλιστα, οι εμφανίσεις του έχουν ανοίξει συζήτηση για το αν ο Κέλι έχει μια θέση στο ρόστερ της εθνικής ομάδας.

«Ο Στίβεν Κένι (σ.σ. προπονητής της εθνικής Ιρλανδίας) δούλεψε μαζί του στην Ντάνταλκ, ξέρει τις ικανότητές του και τα χαρακτηριστικά του. Γιατί να μην τον καλέσει;» σημείωσε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Μποέμιαν, Κιθ Λονγκ που έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη του:

«Είναι ολοκληρωμένος επιθετικός αυτή την περίοδο. Δουλεύει σκληρά, παίζει φανταστικά καλά, είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση. Το συνολικό παιχνίδι του είναι καλό, είναι συμμετοχικός, παίζει καλά με πλάτη, τα τελειώματά του είναι φανταστικά και η συνεργασία του με τον Ρος Τιέρνι το ίδιο. Επίσης, βοηθά στο να μπαίνουν και άλλοι παίκτες στο επιθετικό παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...