Από τον καύσωνα στις βροχές του Δουβλίνου

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι και γενικά για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στη σεζόν που ξεκινά.
Πηγή: paok24.com
Από τον καύσωνα στις βροχές του Δουβλίνου

Έτσι ο πρώτος προορισμός του είναι το Δουβλίνο και ο αγώνας με την Μποέμιαν στην Ιρλανδία. Μάλιστα, η ομάδα του Δικέφαλου δεν θα ξεκινήσει το ταξίδι της, την προηγούμενη μέρα της αναμέτρησης, δηλαδή τη Δευτέρα, αλλά την Κυριακή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα έχουν λίγες περισσότερες ώρες προσαρμογής στο Δουβλίνο και ένας από τους λόγους για αυτή την απόφαση είναι η θερμοκρασία σε σχέση με τον καιρό στην Ελλάδα. Στο Δουβλίνο οι προβλέψεις του καιρού για την εν λόγω ημέρα, μιλούν για βροχή, αλλά και θερμοκρασίες από 11 έως και 19 βαθμούς Κελσίου.

Άρα την ώρα του αγώνα που αναμένεται η θερμοκρασία να φτάσει στους 12-14 βαθμούς Κελσίου, θα μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική κατάσταση για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτή, όπως αντίστοιχα θα πρέπει να κάνουν και οι Ιρλανδοί για τον αγώνα της Τούμπας στις 12 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη...