Το νέο του στοίχημα

Από paok24.com: Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Ντόουγκλας Αουγκούστο ο οποίος υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να βρίσκεται με την ολυμπιακή εθνική ομάδα της Βραζιλίας στο Τόκιο για να λάβει μέρος στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού.
Πηγή: paok24.com
Το νέο του στοίχημα

Ο τραυματισμός του λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της σελεσάο για την Ιαπωνία προκάλεσε παγωμάρα και απογοήτευση στον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, αφού δεν θα ήταν σε θέση να εκπληρώσει το όνειρο του και να εκπροσωπήσει την πατρίδα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η περιπέτεια αυτή άλλαξε τα πλάνα του Αουγκούστο που αντί για το Τόκιο βρέθηκε στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά φυσικά να προπονείται μόνος του.

Με την επιστροφή του Δικεφάλου στη Θεσσαλονίκη, ο Βραζιλιάνος συνεχίζει στη Νέα Μεσημβρία το πρόγραμμα αποκατάστασης του και ευελπιστεί ότι μέσα στον Αύγουστο θα είναι σε θέση να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο ίδιος πάντως δεν χάνει την πίστη του, κάτι που φάνηκε και από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας μήνυμα με φόντο την επιστροφή του στη δράση.

Διαβάστε ακόμη...