Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Youth League!

Από paok24.com: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο UEFA Youth League και την συμμετοχή της Κ19 του Δικεφάλου!
Πηγή: paok24.com
Οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Youth League!

Η περσινή διοργάνωση του UEFA Youth League, δηλαδή το Τσάμπιονς Λιγκ των "μικρών", δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί εξαιτίας της εξάπλωσης του covid-19 σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η φετινή ωστόσο, βρίσκεται προ των πυλών και η Κ19 του ΠΑΟΚ βρίσκεται μεταξύ των 64 ομάδων που ετοιμάζονται να πάρουν μέρος σε αυτή.

Με τον τελικό της διοργάνωσης να διεξάγεται τον Απρίλιο στην Ελβετία, η κλήρωση για την πρώτη φάση της "National Champions route", στην οποία βρίσκεται ο Δικέφαλος και 31 ακόμα ομάδες, θα πραγματοποιηθεί στη Νιών στις 31 Αυγούστου, με τα παιχνίδια να λαμβάνουν χώρα στις 29 Σεπτεμβρίου και 20 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, οι 32 ομάδες που θα βρεθούν στο "UEFA Champions League path" – οι ομάδες Κ19 των 32 ομάδων που θα βρεθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ των "μεγάλων" – θα δώσουν τον δικό τους αγώνα για να προκριθούν στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης, στην οποία θα... ενωθούν οι ομάδες από τα δύο "μονοπάτια" που θα καταφέρουν να προκριθούν από τις πρώτες φάσεις.

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, για να προκριθεί στα πλέι οφ της ""National Champions route" θα χρειαστεί να περάσει δύο γύρους, με τους πιθανούς αντιπάλους των ποδοσφαιριστών του Στέλιου Μαλεζά, να είναι οι Έμπολι (Ιταλία), Ανζέ (Γαλλία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Γκενκ (Βέλγιο), Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία), ΑΖ Άλκμααρ (Ολλανδία), Τραμπζονσπόρ (Τουρκία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Μίντιλαντ (Δανία), Ρέιντζερς (Σκωτία), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), Γιουνγκ Μπόις (Αυστρία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία), Χάμαρμπι (Σουηδία), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ), Καϊράτ Αλμάτι (Καζακστάν), Μινσκ (Λευκορωσία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Σεπτέμβρι Σόφια (Βουλγαρία), Μιερκουρέα (Ρουμανία), Πογκόν (Πολωνία), Ζίλινα (Σλοβακία), Ντομζάλε (Σλοβενία), ΜΤΚ Βουδαπέστη (Ουγγαρία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία) και Ακάντεμι 04 (Αρμενία).

Διαβάστε ακόμη...