“Χαρούμενος στη Μάλμε, θα έρθουν ακόμη περισσότερα γκολ”

Από paok24.com: Ο Αντόνιο Τσόλακ αποτελεί "καυτό" πρόσωπο για τους Σουηδούς και γνωρίζει την αποθέωση.
Πηγή: paok24.com
“Χαρούμενος στη Μάλμε, θα έρθουν ακόμη περισσότερα γκολ”

Ο Κροάτης επιθετικός, που αγωνίζεται στην Μάλμε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και στην Σουηδία έχουν ήδη ξεκινήσει οι αναφορές για το μέλλον του κι ενδεχόμενο deal με φόντο την μόνιμη μετακόμισή του.

Ο Τσόλακ από τη δική του μεριά, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε, δεν έκρυψε για μία ακόμη φορά ότι αισθάνεται πολύ καλά στην Μάλμε.

"Και στην Κροατία είχα μερικές καλές περιόδους, όπως συμβαίνει και τώρα. Αλλά με βάση τους αγώνες και την στατιστική μου, είναι σίγουρα μία πολύ καλή περίοδος για μένα. Είναι ωραίο το συναίσθημα. Χρειάστηκα κάποιον χρόνο, αλλά γενικά νομίζω ότι όλα έγιναν γρήγορα. Όπως έχω ξαναπεί με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου κι όσοι βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Με βοήθησαν πολύ", ανέφερε αρχικά και συνέχισε ο Κροάτης:

"Αισθάνομαι πολύ καλά στην ομάδα. Απολαμβάνω το κάθε παιχνίδι, την κάθε προπόνηση. Σημαίνει πολλά για μένα το γεγονός ότι είμαι εδώ, αλλά τώρα έχουμε μπροστά μας έξι σημαντικούς μήνες και θέλουμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Η προσοχή μου είναι στραμμένη εκεί και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με την Μάλμε. Έχουμε μία καλή επαφή, αλλά αυτή τη στιγμή μιλάμε μόνο για τους αγώνες μας. Δε μιλάμε για το μέλλον, επειδή παίζουμε αγώνες κάθε τρεις ημέρες, οπότε δεν υπάρχει και χρόνος. Πρέπει να επικεντρώνουμε την προσοχή μας στα σημαντικά πράγματα. Είμαι χαρούμενος κι απολαμβάνω την κάθε στιγμή".

Όσο για τον δικό του στόχο; Ο Τσόλακ σημείωσε:

"Θέλω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Ποτέ δεν έχω πει ότι θα σκοράρω συγκεκριμένο αριθμό. Όπως λέω πάντα, όταν κερδίζουμε κι είμαστε στην κορυφή, πάντα θα υπάρχουν ευκαιρίες για γκολ. Διανύουμε μία καλή σεζόν κι έχω μείνει μακριά από τραυματισμούς. Δε βάζω τέτοιου είδους πίεση στον εαυτό μου. Η προσοχή μου είναι πάντα στα παιχνίδια".

Διαβάστε ακόμη...