Ο Κρμέντσικ έφερε γκρίνια

Από paok24.com:Στη Σλάβια Πράγας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίκαελ Κρμέντσικ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής από την τσέχικη ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Ο Κρμέντσικ έφερε γκρίνια

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αρκετά ερωτηματικά σε βελγικά μέσα ενημέρωσης που κατακρίνουν την Κλαμπ Μπριζ για το γεγονός ότι ο παίκτης δεν επέστρεψε στην ομάδα, αλλά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον τσέχικο σύλλογο.

Τα βελγικά δημοσιεύματα αναφέρονται στην παρουσία του Κρμέντσικ στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντας την άκρως θετική, ιδιαίτερα από τη στιγμή που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι εμφανίσεις του Τσέχου επιθετικού πάντως δε φαίνεται να... συγκίνησαν τους επιτελείς της Κλαμπ Μπριζ, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, με αποτέλεσμα ο παίκτης να καταλήξει στην Σλάβια Πράγας.

Έτσι, οι Βέλγοι σημειώνουν, ότι η Κλαμπ Μπριζ κινδυνεύει να χάσει αρκετά χρήματα από την επένδυση που έκανε στον Κρμέντσικ, καθώς οι Τσέχοι μπορούν να τον κάνουν δικό τους με 2,5 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, επισημαίνουν ότι η Κλαμπ Μπριζ συνηθίζει να υποπίπτει σε τέτοια λάθη και με άλλους ποδοσφαιριστές στο παρελθόν τους οποίους έχασε χωρίς κάποιο όφελος για την ίδια.

Διαβάστε ακόμη...