Ποιος θα προλάβει αυτόν που κάνει τη διαφορά;

Από paok24.com:Πολύ μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στο αθλητικό τηλεοπτικό τοπίο της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ειδικά στον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη, το μπάσιμο της COSMOTE διαφοροποιεί εντελώς τα δεδομένα που μέχρι τώρα γνωρίζαμε.
Πηγή: paok24.com
Ποιος θα προλάβει αυτόν που κάνει τη διαφορά;

Οι ομάδες της SuperLeague θα σπάσουν και θα μοιραστούν στα συνδρομητικά δίκτυα, μία διαδικασία που ήδη έχει αρχίσει επίσημα, αλλά και ανεπίσημα.

Η NOVA έχει ήδη συμβόλαιο με Άρη, Ατρόμητο και ΠΑΣ, ενώ φημολογείται ότι έχει κλείσει με πολύ μεγάλο ποσό τον Ολυμπιακό.

Η COSMOTE είναι πολύ κοντά στο να κλείσει και να ανακοινώσει τις συμφωνίες με ΠΑΟ, ΑΕΚ, Αστέρα, Βόλο, Απόλλων, Παναιτωλικό, Λαμία και Ιωνικό.

Γνωστό ότι είναι ότι έχουν μοιραστεί και τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως και των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ο ανταγωνισμός των συνδρομητικών έχει κορυφωθεί και... στο τέλος μένει ο ΠΑΟΚ!

Στο τέλος έμεινε η ομάδα που ξέρει καλά η αγορά ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά και εμπορικά και συνδρομητικά.

Οι πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον έναν ή με τον άλλον που διαδόθηκαν εσκεμμένα, δεν ευσταθούν, για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης και το σίγουρο είναι ότι αυτή η διαπραγμάτευση θα είναι και δύσκολη, αλλά και κρίσιμη για να προκύψει ένα τελικό αποτέλεσμα στο γενικό ποδοσφαιρικό τοπίο.

Έτσι όπως είναι η κατάσταση, όποιος τελικά συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, θα κάνει και την υπέρ του διαφορά.

Διαβάστε ακόμη...