Το πρώτο δυνατό τεστ και οι δοκιμές Λουτσέσκου

Από thessports.gr:Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στο Άπελντοορν για τον ΠΑΟΚ με διπλή προπόνηση κατά την διάρκεια της Τρίτης, ενόψει φυσικά και του σπουδαίου φιλικού αγώνα αύριο (21:00) με την Αϊντχόβεν στο "Φίλιπς Στάντιον".
Πηγή: thessports.gr
Το πρώτο δυνατό τεστ και οι δοκιμές Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας του, αλλά και στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές με αρκετή δροσιά και μπόλικη βροχή και οι δυνατές μονομαχίες ήταν αρκετές ειδικά κατά την διάρκεια του οικογενειακού διπλού.

Για τον αυριανό φιλικό αγώνα, το πρώτο επί ολλανδικού εδάφους, ο Λουτσέσκου προσανατολίζεται να παίξει με δυο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο, ότι έκανε και στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής με τον Βόλο. Οι δοκιμές κατά την διάρκεια της προπόνησης ήταν αρκετές από τον Ρουμάνο κόουτς, ωστόσο το σχήμα παραμένει 4-2-3-1 και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Αρχικά οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο 10αδες για άσκηση που αφορούσε πρέσινγκ και επιθετική λειτουργία ταυτόχρονα, ενώ στην συνέχεια μπήκαν και οι τερματοφύλακες στο παιχνίδι για το οικογενειακό διπλό.

Οι "πορτοκαλί" αποτελούνταν από τους : Πασχαλάκη, Τειλορ, Βαρελα, Μιχαηλίδη, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Νινουα, Α. Ζίβκοβιτς, Καντουρί, Λάμπρου, Ολιβέιρα, ενώ οι "μαύροι" από τους : Ζ. Ζίβκοβιτς, Λυρατζη, Κρεσπο, Μιχάι, Περέιρα, Έσιτι, Τσιγγάρα, Τζόλη, Μούργκ, Καγκαβα, Σφιντέρσκι.

Σε ρόλο Τζόκερ φορώντας πράσινα φανελάκια και με τις δύο ομάδες στην άσκηση οι Αμρ Ουάρντα και Γιώργος Βρακας. Στην συνέχεια του διπλού περασαν ως αλλαγές στο παιχνίδι οι Γιώργος Κούτσιας αντί του Κάρολ Σφιντέρσκι και Γιάννης Κωνσταντέλιας αντί του Ουάρντα.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν το 1-1, με σκόρερ τους Κούτσια για τους "πορτοκαλί" και Τζόλη για τους "μαύρους".

Διαβάστε ακόμη...