Το πρώτο δείγμα του Τέιλορ

Από paok24.com: Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του Δικεφάλου ανήκει στο παρελθόν με τους ασπρόμαυρους να επικρατούν με 3-1 επί του Ν.Π.Σ Βόλος, πετυχαίνοντας μάλιστα ανατροπή. Οι ασπρόμαυροι παρουσίασαν ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς που γίνεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το τεχνικό του επιτελείο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εικόνα του νεοαποκτηθέντα, Λούκας Τέιλορ.
Πηγή: paok24.com
Το πρώτο δείγμα του Τέιλορ

Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας του Δικεφάλου, είναι ο πρώτος από τις τρεις μεταγραφές που έχει κάνει ως τώρα ο Δικέφαλος (Τέιλορ, Ολιβέιρα, Τζίμας) και παράλληλα ο μόνος που αγωνίστηκε στο πρώτο φιλικό περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Ροντρίγκο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Με το καλημέρα έδειξε πως πρόκειται για έναν ικανό ποδοσφαιριστή καθώς με μία πολύ ωραία ατομική ενέργεια από τα δεξιά, βρήκε τον Εσίτι αμαρκάριστο στο ύψος της περιοχής με το Νιγηριανό να σουτάρει, να πετυχαίνει το γκολ και τον Βραζιλιάνο να χρεώνεται την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ακόμη και σε φιλικό παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές η πρώτη εντύπωση από τον Τέιλορ ήταν θετική αν και πρόκειται για παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών καθώς ήταν το πρώτο της χρονιάς μετά από δύο συνεχόμενες εβδομάδες προπονήσεων. Η πρώτη εικόνα λοιπόν από τον Λούκας, δείχνει έναν παίκτη αρκετά γρήγορο, που εκμεταλλεύεται την ταχύτητα για να φύγει στο ένας με έναν. Μοιάζει να μη φοβάται τις ατομικές ενέργειες, προσπαθώντας να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη άμυνα και να ορίσει προϋποθέσεις για πιθανή ευκαιρία, όπως έγινε στο γκολ του Εσίτι.

Επιπλέον αρκετές ήταν οι φορές που έχοντας κάλυψη στα αμυντικά του καθήκοντα από τον Τόμας Μουργκ, έμεινε μπροστά παίζοντας ουσιαστικά ως φουλ μπακ. Οι εναλλαγές μεταξύ τους ήταν αρκετές, με τις αλληλοκαλύψεις τους να είναι διαδοχικές στη δεξιά πλευρά. Γενικότερα φάνηκε πως πρόκειται για έναν επιθετικογενή ποδοσφαιριστή με την πρώτα εικόνα να είναι θετική με το ρίσκο όμως της χρονικής περιόδου, που έγινε το ντεμπούτο να είναι δεδομένο.

Δείτε στα highlights της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το 2ο γκολ του Εσίτι με την ασίστ του Τέιλορ.

 

Διαβάστε ακόμη...