«Ο Γκορτεζιάνι είναι καλύτερος του Ολιβέιρα!»

Από inpaok.com: Τα κολακευτικά λόγια του μάνατζερ του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ
Πηγή: inpaok.com
«Ο Γκορτεζιάνι είναι καλύτερος του Ολιβέιρα!»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βασίλη Γκορτεζιάνι, ο μάνατζερ του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή είναι ο Βραζιλιάνος Τάι, ο οποίος δήλωσε:

Πώς επέλεξε να συνεργαστεί με τον Γκορτεζιάνι: «Μένω στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνω σε ματς Κ19 και είδα τον Γκορτεζιάνι. Είναι δυνατός έχει το γκολ, είναι καλός και με τα δύο πόδια, δουλεύει καλά εμπιστεύομαι την ποιότητά του και αξίζει να επενδύσει κανείς πάνω του. Είχαμε μια συνάντηση στον ΠΑΟΚ. Είμαι 100% σίγουρος ότι είναι καλύτερος από τον Ολιβέιρα. Σας λέω ειλικρινά ότι πιστεύω. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και λέω ό,τι πιστεύω. Απλώς θέλει την ευκαιρία».

Δυο χρόνια πριν είπα στον Λυμπερόπουλο που ήταν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ «πάρε τον Λιβάι Γκαρσία, είναι ελεύθερος είναι εξαιρετικός παίκτης. «Ναι, είναι κάλος αλλά μπορώ να του δώσω λίγα λεφτά» μου είπε. Μετά από 2 χρόνια τον πλήρωσαν 2,5 εκατομμύρια, ήμουν κι εγώ στη μεταγραφή. Το ίδιο λέω και για τον Γκορτεζιάνι τώρα, είναι τοπ επιθετικός. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και πιστεύω θα κάνει μεγάλα πράγματα».

Ποιο είναι το πλάνο για τον Γκορτεζιάνι: «Όλα εξαρτώνται από την απόδοσή του. Αυτός που αποφασίζει είναι ο κόουτς. Το κλαμπ πιστεύει πολύ σε αυτόν. Είχα πρόταση από στη Γερμανία αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το συζήτησε. Τον πιστεύει πολύ. Είναι δική του δουλειά και του Λουτσέσκου. Θα είναι στην προετοιμασία και την ευκαιρία να δουλέψει με τον προπονητή. Αν δεν παίξει στην πρώτη ομάδα μπορεί να παίξει στη Β' ομάδα η κάπου αλλού. Η ομάδα που τον ήθελε είναι η Γκρόιτερ Φιρτ που ανέβηκε φέτος ξανά στην Bundesliga».

Αν έχει ο Γκορτεζιάνι τα ψυχικά χαρακτηριστικά για να αντέξει τον ανταγωνισμό στον ΠΑΟΚ: «Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, είναι πολύ φιλόδοξος, προπονείται πολύ σκληρά και είναι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που του δίνεται. Πιστεύει ότι μπορεί. Όλη η οικογένεια του που τον ακολουθεί σε όλα τα παιχνίδια είναι ΠΑΟΚάρα. Είναι ένα παιδί που θέλει να πετύχει στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι παιδί που λέει βρες μου μια ομάδα να παίξω. Ξέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολο κλαμπ. Πιστέψτε με ξέρω την προοπτική του και πιστεύω θα πετύχει».

Διαβάστε ακόμη...