ΠΑΟΚ: Έφτασαν οι πρώτοι στη Θεσσαλονίκη (pic)

Από sdna.gr:Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει αφού το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν έχει δοθεί για την Τρίτη 29 Ιουνίου, με τους πρώτους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να έχουν επιστρέψει ήδη στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Έφτασαν οι πρώτοι στη Θεσσαλονίκη (pic)

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ απολαμβάνουν τα τελευταία 24ωρα των διακοπών τους, αφού την Τρίτη 29 Ιουνίου θα επιστρέψουν στη δράση, δεδομένου ότι έχει δοθεί το ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» ενόψει της νέας σεζόν.

Ήδη, μάλιστα στη Θεσσαλονίκη έχουν επιστρέψει οι πρώτοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να ανοίγει τον... χορό των αφίξεων, αφού με χαρακτηριστική ανάρτηση στο instagram ενημέρωσε για την επιστροφή του.

Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που επέλεξαν να περάσουν την περίοδο των διακοπών τους μακριά από την Θεσσαλονίκη, προκειμένου άπαντες να βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση του Δικεφάλου.

Ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που εξασφάλισε έξτρα ημέρες άδειας είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που ολοκλήρωσε την παρουσία του με την Πολωνία στο Euro, πριν από λίγες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...