«Θρίλερ η μεταγραφή της Λι Ντα Γιανγκ στον ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Σε θρίλερ εξελίσσεται σύμφωνα με τους Κορεάτες η υπόθεση της μεταγραφής της 25χρονης πασαδόρου, Λι Ντα Γιανγκ στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
«Θρίλερ η μεταγραφή της Λι Ντα Γιανγκ στον ΠΑΟΚ»

Μπορεί Δικέφαλος και παίκτρια να έχουν συμφωνήσει ώστε να προχωρήσει μια σημαντική μεταγραφή για τις ασπρόμαυρες ενόψει της νέας σεζόν, όμως τα πράγματα παραμένουν περίπλοκα σύμφωνα με τους συμπατριώτες της αθλήτριας.

Κορεάτικη ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις αξιωματούχου της Κορεάτικης Ομοσπονδίας που αναφέρει:

«Η θέση της Ομοσπονδίας δεν έχει αλλάξει. Είναι δύσκολο να επιτραπεί η μεταγραφή της παίκτριας στο εξωτερικό. Ωστόσο, είναι λυπηρό όλο αυτό που συμβαίνει γιατί η κατάσταση γίνεται χειρότερη».

Από την πλευρά της η ομάδα στην οποία ανήκει η Λι Ντα Γιανγκ εμφανίζεται διατεθειμένη να δηλώσει την πασαδόρο ως παίκτρια της στην Κορεάτικη Ομοσπονδία μέχρι τις 30 Ιουνίου που λήγει η σχετική προθεσμία, και στη συνέχεια να παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού την αθλήτρια στον ΠΑΟΚ.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, η Heungkuk Life Insurance δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό, αφού σε περίπτωση που δεν δηλώσει την παίκτρια, τότε θα την χάσει και αυτομάτως θα μείνει ελεύθερη για να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα της.

Η τιμωρία που έχει επιβληθεί στην Λι Ντα Γιανγκ και στην αδελφή της για υπόθεση μπούλινγκ εις βάρος συναθλητριών τους, φαίνεται να παραμένει για την Κορεάτικη Ομοσπονδία το μεγάλο «αγκάθι» στο να ανάψει το πράσινο φως για να επιτρέψει τη μεταγραφή της πασαδόρου στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...