Εν αναμονή των τελικών του πρωταθλήματος

Από paok24.com;Κι ενώ όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε σε τελικούς πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ σ' ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, όπως έχει φανεί φέτος, ήρθε ο κορονοϊός στις τάξεις της Ένωσης κι άλλαξε τα δεδομένα.
Πηγή: paok24.com
Εν αναμονή των τελικών του πρωταθλήματος

Στην ΑΕΚ εντοπίστηκαν 5 κρούσματα παικτών, που ήταν θετικοί με αποτέλεσμα η σειρά των τελικών να πάρει αναβολή. Θεωρητικά και χωρίς να το λέμε εκ του ασφαλούς αυτό είναι κάτι που δεν είναι υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς οι παίκτες του Πάνου Γούσιου είχαν αγωνιστικό ρυθμό κι ήταν σε καλό μομέντουμ.

Αντίθετα μάλλον περισσότερα βόλεψε τους αντιπάλους των ασπρόμαυρων που με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα κι Ευρώπη είχαν καταπονηθεί αρκετά. Από πλευράς ΠΑΟΚ ο εκνευρισμός άλλωστε ήταν φανερός καθώς πολιτεία κι υπουργός αθλητισμού έκλεισαν τα μάτια στους πανηγυρισμούς του Ευρωπαϊκού τροπαίου της ένωσης, παρουσία τουλάχιστον 1500 φίλων της σε κλειστό χώρο. Λίγες ημέρες μετά όπως ήταν λογικό ήρθαν και τα κρούσματα. Όπως και να έχει αγωνιστική δράση δε θα υπάρξει ούτε αυτή την εβδομάδα κι ό, τι γίνει θα γίνει από την επόμενη.

Διαβάστε ακόμη...