“Μειώθηκε η αρχική απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι”

Από paok24.com:Και σήμερα απασχολεί έντονα τον Ιταλικό τύπο το μεταγραφικό σενάριο που θέλει τον υψηλόσωμο μέσο της Κάλιαρι, Αλεσάντρο Ντεϊόλα να συζητάει με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
“Μειώθηκε η αρχική απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι”

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, η απόσταση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κάλιαρι έχει μικρύνει αρκετά κι οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με το σύλλογο για το νέο του συμβόλαιο έχουν παγώσει καθώς ο παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.

Όπως δηλώνουν οι Ιταλοί σημαντικό ρόλο παίζει κι ο μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, που έχει στον Δικέφαλο και τον Ομάρ Ελ Καντουρί με τον Ραϊόλα να πιέζει την Κάλιαρι προς τη συμφωνία. Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη γίνεται αναφορά σε κάποιες λεπτομέρειες που έχουν συζητηθεί, όπως το γεγονός πως από 4.000.000 ευρώ για τρία χρόνια, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο παίκτης έχει πέσει στα 3.000.000 για τρία χρόνια.

Τέλος γίνεται ειδική μνεία στην επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόκτηση του παίκτη, ενώ όπως τονίζεται ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες έδειξε κι η Φράιμπουργκ.

Διαβάστε ακόμη...