Βρύζας: “Ο στόπερ που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και ο Βαρέλα”

Τα χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή που κατά την άποψή του χρειάζεται τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ για το κέντρο της άμυνας, σκιαγράφησε ο Ζήσης Βρύζας στο χθεσινό “Football Factory” στο κανάλι της Foxbet στο Youtube.
Πηγή: paok24.com
Βρύζας: “Ο στόπερ που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και ο Βαρέλα”
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Αναλυτικά όσα είπε:

“Θέλει έναν παίκτη-ηγέτη στην άμυνα. Ο Κεντζιόρα είναι ένας αξιόπιστος παίκτης, έχει κάνει τη δουλειά, αλλά αν οι βλέψεις σου είναι κάθε χρόνο να γίνεσαι ανώτερος, θα πρέπει να βρεις έναν παίκτη με ανώτερα χαρακτηριστικά και από τους δύο βασικούς στόπερ αυτή τη στιγμή“.

Ενώ συνέχισε:

“Χρειάζεται έναν έμπειρο παίκτη, που ξέρει να παίζει τη θέση και θα είναι αυτός που θα καθοδηγεί την άμυνα, αν θέλεις να είσαι σε ένα ανώτερο επίπεδο. Αν τον βρεις και σε νεότερη ηλικία θα είναι ακόμη καλύτερο, αλλά δεν είναι εύκολο. Θα έλεγα έναν παίκτη όπως ο Βαρέλα, γιατί ο… Κρέσπο είναι ο Κεντζιόρα. Να είναι ηγέτης, να καλύπτει τους χώρους μέσα στον περιοχή με τον όγκο και την τοποθέτησή του. Χρειάζεται ένας παίκτης ακόμη ανώτερης ποιότητας στην άμυνα”.

Διαβάστε ακόμη...