Δεν αλλάζουν τα δεδομένα για τον Ντεϊόλα

Aπό paok24.com: Τις τελευταίες ημέρες το θέμα του Αλεσάντρο Ντεϊόλα είναι στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ με τον 25χρονο μέσο της Κάλιαρι ν' αποτελεί τον παίκτη που φέρεται να θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο υψηλόσωμος επιθετικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ιταλικό σύλλογο κι από την αρχή είχε γίνει γνωστό πως θα τον παραχωρούσε μόνο με κάποιο αντίτιμο.
Πηγή: paok24.com
Δεν αλλάζουν τα δεδομένα για τον Ντεϊόλα

Ο Δικέφαλος κατέθεσε την πρόταση του και περίμενε για απάντηση ενώ οι Ιταλοί ανέφεραν πως το θέμα θα έληγε μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αλλαγή στις αρχικές απαιτήσεις της ομάδας που πλέον ζητάει περισσότερα χρήματα για τον παίκτη, ο οποίος είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης. Μάλιστα υποστηρίζουν πως περιμένουν νέα πρόταση από τη Θεσσαλονίκη για τον παίκτη.

Οι ασπρόμαυροι περιμένουν την απάντηση της Κάλιαρι στην πρόταση που έχει ήδη έχουν καταθέσει χωρίς ωστόσο να προκύπτει διάθεση για αλλαγή των δεδομένων. Από τον ΠΑΟΚ δηλαδή δεν θα μπουν στη διαδικασία ν' ανεβάσουν την προσφορά τους και σε περίπτωση που ο ιταλικός σύλλογος συνεχίσει κάτω από αυτές τις πρακτικές τότε στο Δικέφαλο θα ψαχτούν για κάποια άλλη περίπτωση παίκτη που έχουν στο στόχαστρο.

Διαβάστε ακόμη...