Ο μήνας της αξιολόγησης

Από paok24.com: Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για το πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επιστρέφει και πάλι για να αναλάβει τα ηνία του Δικεφάλου, προετοιμάζοντας το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.
Πηγή: paok24.com
Ο μήνας της αξιολόγησης

Το διάστημα από τις 29/6, ημέρα που ξεκινάει το «χτίσιμο» του νέου ΠΑΟΚ, μέχρι και τις 26/7 που θα επιστρέψει η ομάδα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο για τη διαμόρφωση του ασπρόμαυρου ρόστερ.

Γι' αυτό το λόγο και ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει στο παραπάνω διάστημα να έχει στη διάθεση του και τους νέους ποδοσφαιριστές που θα προσθέσει ο ΠΑΟΚ στο δυναμικό του, ώστε μαζί με εκείνους που ήδη υπάρχουν σε αυτό, να γίνει η σχετική αξιολόγηση.

Μετά από το διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται κάποιοι ποδοσφαιριστές να μην συνεχίσουν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας, άλλοι να παραχωρηθούν, ενώ αναλόγως με τα συμπεράσματα στα οποία θα έχει καταλήξει ο Λουτσέσκου και τις ενδεχόμενες ανάγκες που θα προκύψουν, να ανοίξει και ένας νέος μεταγραφικός κύκλος με στόχο την ενίσχυση του ΠΑΟΚ πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...