Project Κωνσταντέλιας!

Aπό paok24.com: Την περσινή χρονιά, έλαμψε το "άστρο" του Χρήστου Τζόλη! Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να "σταματήσει" στον 19χρονο επιθετικό!
Πηγή: paok24.com
Project Κωνσταντέλιας!

Όπως προκύπτει, η ηγεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να υποστηρίξει την προσπάθεια του Ράζβαν Λουτσέσκου να αναδείξει κι άλλους νέους ποδοσφαιριστές, με έναν εξ αυτών να είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

Μάλιστα, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός – που τον περασμένο Νοέμβριο επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024 και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε τρεις εμφανίσεις – έχει ήδη ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα προπόνησης προκειμένου να βελτιώσει τις αδυναμίες του, για να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, στις 29 Ιουνίου!

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός Βολιώτης δουλεύει εντατικά ούτως ώστε να βελτιώσει συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού του, όπως η "έκρηξη", αλλά και να αυξήσει τη μυϊκή του μάζα, δείχνοντας να έχει καταλάβει σε απόλυτο βαθμό πως δεν θα πρέπει να περιοριστεί στο "πλούσιο" ποδοσφαιρικό ταλέντο του και στις μεγάλες τεχνικές αρετές του αλλά και πως μόνο εύκολο δεν είναι για έναν 17χρονο ή 18χρονο ποδοσφαιριστή να κερδίσει χρόνο συμμετοχής σε έναν κλαμπ πρωταθλητισμού, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δικέφαλος θέλει να επενδύσει ακόμα περισσότερα πάνω στον Κωνσταντέλια αλλά και σε άλλους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του, κάτι για το οποίο έχει ενημερωθεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου, οπότε δεν θα πρέπει να φανεί παράξενο εάν ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έχει φέτος έναν αναβαθμισμένο ρόλο!

Διαβάστε ακόμη...