Πρωταθλήτριες, η επόμενη μέρα

Από paok24.com: Μπορεί οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του 16ου πρωταθλήματος να μην έχουν ακόμη κοπάσει λίγες μόλις ημέρες μετά τον θρίαμβο στο Βόλο, όμως οι επιτελείς της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έχουν βάλει ήδη επί τάπητος το σχεδιασμό της νέας σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Πρωταθλήτριες, η επόμενη μέρα

Ο Δικέφαλος ως πρωταθλητής Ελλάδας θα εκπροσωπήσει για μια ακόμη φορά τη χώρα μας στο Champions League και τα τελευταία χρόνια ένας από τους στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του τμήματος είναι να κάνουν το βήμα παραπάνω στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτό άλλωστε αποδείχτηκε και από τις κινήσεις που έκαναν στο ξεκίνημα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου να φιλοξενήσουν στη Θεσσαλονίκη έναν εκ των προκριματικών ομίλων του Champions League, με το φορμάτ τελικά να αλλάζει και τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την Μπενφίκα σε νοκ άουτ παιχνίδι, με την ομάδα της Πορτογαλίας όμως να παίρνει την πρόκριση, καθώς αγωνιστικά ήταν πιο έτοιμη, την ώρα που το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είχε ξεκινήσει εξαιτίας της πανδημίας.

Για να διατηρήσει τα σκήπτρα του εντός συνόρων και να βάλει τις βάσεις για το κάτι παραπάνω εκτός συνόρων, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με παίκτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μάλιστα, κάποιες από αυτές τις συζητήσεις είναι αρκετά προχωρημένες και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν όλες οι παίκτριες να είναι διαθέσιμες στην έναρξη της προετοιμασίας, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πλήρης ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Και ενώ το «χτένισμα» της αγοράς συνεχίζεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με γκολκίπερ από το εξωτερικό, με την παίκτρια να περιμένει το τελικό «οκ» από τον Δικέφαλο για να ταξιδέψει στην Ελλάδα, να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει.

Διαβάστε ακόμη...