Το νέο BCL που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό ότι επιστρέφει στο Basketball Champions League, το οποίο όμως θα έχει αρκετές διαφορές, σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή του, πριν δύο χρόνια.
Πηγή: paok24.com
Το νέο BCL που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ

Η διοργάνωση έτσι κι αλλιώς είχε έκτακτες αλλαγές λόγω κορωνοϊού αυτή τη διετία αλλά όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Πατρίκ Κομνηνός, από τη νέα σεζόν θα τεθεί σε ισχύ το νέο format της.

Αυτό προβλέπει, τις 32 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα των ομίλων, να χωρίζονται σε οκτώ ομίλους των τεσσάρων, με την πρώτη κάθε ομίλου, να προκρίνεται απευθείας στο Top 16.

Οι δεύτερες και οι τρίτες των ομίλων, θα παίξουν με τη διαδικασία play-in, στις δύο νίκες την πρόκριση τους στο Top 16, όπου θα υπάρξουν ξανά όμιλοι και αυτοί που θα προκριθούν, θα παίξουν κανονικά στα προημιτελικά και όχι Final 8, όπως ίσχυσε για να τελειώσει η προπέρσινη σεζόν και ίσχυσε και αυτήν που τελείωσε πρόσφατα.

To Final 4 επιστρέφει και μάλιστα για πρώτη φορά στη διοργάνωση, η πόλη που θα το διοργανώσει θα ανακοινωθεί πριν την έναρξη της σεζόν και δε θα πραγματοποιηθεί σε κάποια έδρα εκ των φιναλίστ...

Διαβάστε ακόμη...