Ο «κλεισμένος» Τέιλορ και η στροφή σε χαφ και φορ

Aπό sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ ενισχύει το δεξί άκρο της άμυνας του ενεργοποιώντας την περίπτωση του Λούκας Τέιλορ, που ήταν εδώ και αρκετό καιρό σταντ μπάι.
Πηγή: sfina.gr
Ο «κλεισμένος» Τέιλορ και η στροφή σε χαφ και φορ

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν εδώ και αρκετές ημέρες προχωρημένες επαφές με την πλευρά του 26χρονου Βραζιλιάνου και έφτασαν σε συμφωνία μαζί του η οποία θα επισημοποιηθεί με την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, λογικά λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Η αλήθεια είναι ότι στην Τούμπα ασχολήθηκαν με αρκετές περιπτώσεις δεξιοπόδαρων αμυντικών πριν προκρίνουν την περίπτωση του Τέιλορ κάτι που έχει καταγραφεί στο ρεπορτάζ της SFINA.GR. Με την απόκτηση του Βραζιλιάνου, που είναι ένας επιθετικογενής μπακ, με κύριο προσόν την ταχύτητα του ο Λουτσέσκου, έχει έναν ποδοσφαιριστή με τα στοιχεία που αναζητούσε για την δεξιά πλευρά της άμυνας του όπου θεωρούσε ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση.

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως με τον Τέιλορ κλείνουν οι κινήσεις για τα μετόπισθεν και πλέον το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στρέφεται στην απόκτηση ενός ακόμη χαφ που θα πλαισιώσει τους Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Νινούα και Τσιγγάρα, αλλά και ενός σέντερ φορ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει έναν ακόμη χαφ για τον άξονα με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτούς που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ. Και σε αυτήν την θέση ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει περισσότερη ταχύτητα σε μυαλό και πόδια. Το ιδανικό για αυτόν θα ήταν να ενισχυθεί και η θέση των χαφ πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας και αυτό προσπαθούν να πετύχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έχοντας εντοπίσει δυο περιπτώσεις παικτών με τους οποίους υπάρχουν διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της SFINA.GR μόλις ολοκληρωθούν οι πρώτες τρεις κινήσεις στις μεταγραφές (δεξί μπακ, χαφ και φορ), παίρνει σειρά ένας εξτρέμ. Ο Λουτσέσκου θέλει τουλάχιστον έναν καθαρόαιμο εξτρέμ στο ρόστερ της ομάδας του και έχει εισηγηθεί να γίνει μια τέτοια κίνηση.

Διαβάστε ακόμη...