Δυνατά για Σπόραρ ο ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr : Είναι μια πραγματικότητα που δεν διαψεύδεται ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει λύση στο μεταγραφικό παζάρι για να βρει έναν επιθετικό που θα δώσει λύσεις την νέα σεζόν. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ζητήσει επιθετικό συγκεκριμένων χαρακτηριστικών και θέλει να τον έχει μαζί του από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
Πηγή: sfina.gr
Δυνατά για Σπόραρ ο ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της SFINA.GR από την Πορτογαλία, ο Δικέφαλος έχει στην λίστα του και συλλέγει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον Άντραζ Σπόραρ. Ο 27χρονος επιθετικός ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο την περσινή σεζόν δεν πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, αφού δόθηκε δανεικός κατά την διάρκεια των μεταγραφών του Ιανουαρίου στην Μπράγκα.

Ο Σλοβένος φορ τον Γενάρη του 2020 μετακόμισε από την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Λισαβόνα και στην Σπόρτινγκ αντί του ποσού των 6.000.000, ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί εκεί, ενώ πλήρωσε και την αλλαγή προπονητή στις αρχές της περασμένης αγωνιστικής σεζόν του Ρούμπεν Αμορόμ.

Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ο Σπόραρ πήγε δανεικός στην Μπράγκα, με την οποία σκόραρε τρεις φορές. Συνολικά κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου ο Σπόραρ με Σπόρτινγκ και Μπράγκα μέτρησε 41 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας άλλα 6 σε συμπαίκτες του.

Ο βασικός φορ της εθνικής Σλοβενίας έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο υπάρχει η ενημέρωση προς την πλευρά του ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμορίμ για την επόμενη σεζόν. Στην συμφωνία της Σπόρτινγκ με την Μπράγκα για τον δανεισμό του Σλοβένου, υπήρχε προαιρετική ρήτρα αγοράς, που φαίνεται ότι δεν θα ενεργοποιηθεί από τους “αρσεναλίστας” και έτσι ο παίκτης επιστρέψει στην Λισαβόνα. Ίσως όμως όχι για πολύ…

Οι πληροφορίες της SFINA.GR από την Πορτογαλία (και την Σλοβενία) αναφέρουν πως ο Άντραζ Σπόραρ βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου, ο οποίος ψάχνει για επιθετικό και μάλιστα με ιδιαίτερη… πίεση. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η πιθανότητα να πραγματοποιηθεί μια συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές (ΠΑΟΚ, Σπόρτινγκ, παίκτης) είναι αρκετά σημαντική. O 27χρονος σέντερ φορ βρίσκεται μέσα στους παίκτες που απασχολούν σοβαρά τους ανθρώπους του Δικεφάλου και αναμένεται τις επόμενες μέρες να έχουμε εξελίξεις (και) για αυτή την υπόθεση.

Ο Σπόραρ, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Ντουμπάι συνδυάζοντας τις διακοπές του με προσωπική προπόνηση, έχει συμβόλαιο με την Σπόρτινγκ με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.000.000 ευρώ. Προφανώς οι κρούσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ αφορούν σε δανεισμό του και όχι κανονική μεταγραφή. Μια πιθανότητα που συμφέρει και τους Πορτογάλους καθώς τα χρήματα που του δίνουν μαζί με τους φόρους φτάνουν στα 2.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...