Οι εξελίξεις με τον Πάμπλο Γκαρσία

Από inpaok.com: Οι σκέψεις του Ουρουγουανού για το μέλλον
Πηγή: inpaok.com
Οι εξελίξεις με τον Πάμπλο Γκαρσία

Εν αναμονή της απόφασης του Πάμπλο Γκαρσία, βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Ιβάν Σαββίδης, πρότεινε στον Ουρουγουανό τεχνικό να παραμείνει στον οργανισμό του Δικεφάλου αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Β ομάδας του ΠΑΟΚ που θα δημιουργηθεί για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η πρόταση προβλέπει, την διατήρηση όλων των συνεργατών που είχε ο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ την τελευταία περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έχει λάβει ακόμα την απόφαση του, ωστόσο είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποδεχτεί την πρόταση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα έχει μια επαφή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προκειμένου στη συνέχεια να ανακοινώσει την απόφαση του κι εφόσον είναι θετική, να ξεκινήσει η οργάνωση της ομάδας.

Η δημιουργία της ΠΑΟΚ Β δεν θα είναι μια απλή υπόθεση καθώς πρόκειται για μια επαγγελματική ομάδα που θα στηθεί από το μηδέν. Θα απαρτίζεται από παίκτες των τμημάτων υποδομής που θα επιλέξει ο προπονητής, δανεικούς που αγωνίζονταν στο εξωτερικό ή σε άλλες ομάδες εντός Ελλάδας και φυσικά θα στελεχωθεί με νεαρούς που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη...