Η νέα θέση και το νέο συμβόλαιο!

Από sfina.gr : Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει εξελιχθεί σε έναν παίκτη που ξεχωρίζει και δείχνει ότι μετά από αυτή την γεμάτη σεζόν του μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερα. Είναι δεδομένη η επιθυμία του ΠΑΟΚ να του ανανεώσει το συμβόλαιο και οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Σέρβο έχουν αρχίσει εδώ και ένα σεβαστό χρονικό διάστημα.
Πηγή: sfina.gr
Η νέα θέση και το νέο συμβόλαιο!

Από τη δική του πλευρά, ο Σέρβος εξτρέμ θέλει να αυξηθούν οι αποδοχές του. Σε πρώτη φάση η συζήτηση έγινε για διπλασιασμό του κασέ του (ένα συμβόλαιο δηλαδή κοντά στο 1.000.000 ευρώ τον χρόνο) ώστε να υπογράψει επέκταση τουλάχιστο μέχρι το 2023.

Στον αντίποδα ο Δικέφαλος θέλει τον Ζίβκοβιτς απόλυτα ευχαριστημένο και ξέρει ότι για να το πετύχει, θα πρέπει να πλησιάσει στο νούμερο που έχει ζητήσει. Η πραγματικότητα είναι ότι το ποσό που ζητάει ο «Ζίλε» σε συνδυασμό με το «πακέτο» του το ποδοσφαιρικό και το γεγονός ότι είναι μόλις στα 25 του, δεν είναι εξωπραγματικό. Το προηγούμενο καλοκαίρι έριξε τον πήχη των συμβολαίων ο Δικέφαλος, ωστόσο τώρα μπορεί και λόγω της εξάλειψης του κινδύνου με το FFP να αλλάξει στρατηγική για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς (και όχι μόνο). Ο Σέρβος εξτρέμ είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, που κάποια στιγμή πολύ πιθανό είναι να φέρει πολλά εκατομμύρια.

Πέραν της επικείμενης ανανέωσης – αναπροσαρμογής του συμβολαίου του Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος είναι ένα πρόσωπο που θα απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και σε αγωνιστικό επίπεδο ειδικά μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Είναι γνωστό ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 που προτιμά συνήθως ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Στις προθέσεις του Ρουμάνου κόουτς είναι να δοκιμάσει τον “Ζίλε” πίσω από τον επιθετικό, σε μια θέση που είναι οικεία για αυτόν και γνωρίζει ότι έχει παίξει και στο παρελθόν εκεί. Σίγουρα το πιο πιθανό είναι να τον δούμε στα φτερά, αλλά αν ικανοποιηθεί ο Λουτσέσκου από την εικόνα του Σέρβου στον ρόλο του επιτελικού μέσου, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τον δούμε… μόνιμα σε πιο κεντρικές θέσεις στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...