Αποκαλύψεις Μαυρίδη για το γούρι των τελικών

Από inpaok.com: Ο γνωστός καλλιτέχνης τατουάζ, μίλησε για την μεγάλη του αγάπη τον ΠΑΟΚ, την παράδοση που έχει χτίσει με τα τατουάζ που κάνει στους ποδοσφαιριστές πριν τους τελικούς κυπέλλου, την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου, αλλά και την τηλεοπτική του παρουσία και την άκρως επιτυχημένη εκπομπή «Into the Skin».
Πηγή: inpaok.com
Αποκαλύψεις Μαυρίδη για το γούρι των τελικών

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης

«Είχε κλείσει η φωνή μου από το γήπεδο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όποιος αγαπάει την ομάδα του έχει τη δική του δόση τρέλας, ειδικά εμείς οι μεσογειακοί λαοί, έχουμε μία ιδιαίτερη τρέλα».

Για την παράδοση με τα τατουάζ:

«Όποιος έχει παίξει μπάλα έχει τα δικά του γούρια, αυτό ξεκίνησε από το 2001 όταν ο Τάσος Κατσιαμπής ήθελε να κάνει ένα τατουάζ, αλλά δεν το έκανε ποτέ γιατί ήταν μία σημαντική απόφαση. Ένα βράδυ λοιπόν με πήρε τηλέφωνο, να πάω στο ξενοδοχείο στην Αθήνα να μου πληρώσει τα εισιτήρια για να τους κάνω όλους ένα τατουάζ χένα. Ο Ναλιτζής τότε είχε κάνει ένα τατουάζ και όταν σκόραρε πήγε στην κάμερα για να το δείξει και ξεκίνησε η παράδοση.Έπειτα από δύο χρόνια, στον τελικό του 2003, πήγα στο σπίτι του Καφέ, γιατί τότε οι παίκτες δεν είχαν πάει σε ξενοδοχείο».

Για να προσθέσει επί του θέματος:

«Πάντα υπάρχει η παράδοση ότι θα με πάρει τηλέφωνο ο Αντρέ, αλλά μου έστειλε μήνυμα ο Σάκης ο φυσιοθεραπευτής και με πήρε τηλέφωνο ο Πέλκας που είναι άρρωστο ΠΑΟΚτσακι και μου έστειλε μήνυμα ο Γιαννούλης. Είχε και την παρακάμερα του ΠΑΟΚ, ενώ τότε έγινε και ένα άλλο παράδοξο, ότι όταν κάποιον τον ακουμπάω στην επετειακή φωτογραφία, σκοράρει κιόλας. Κάποια στιγμή περνάει ο Καρυπίδης, ρωτάει τι κάνετε; Λέμε τατουάζ, τον είπα να πάρει τηλέφωνο τον Πάμπλο να έρθει, αλλά δεν ήρθε. Στον τελικό του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ήμουν στην Τζαμάικα και δεν έκανα το τατουάζ στα παιδιά αλλά τον άκουγα μέσα από το διαδίκτυο».

Διαβάστε ακόμη...