Διακοπές και επιστροφή στις... 21 Ιουνίου

Απο sdna.gr: Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν ένα μήνα διαθέσιμο για τις διακοπές τους αφού, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 21 Ιουνίου.
Πηγή: sdna.gr
Διακοπές και επιστροφή στις... 21 Ιουνίου

Ο ΠΑΟΚ στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1), ολοκληρώνοντας με μια επιτυχία και έναν τίτλο τη σεζόν.

Ήδη την επομένη του τελικού, αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή για την επιστροφή στην πατρίδα τους, ώστε να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Το ραντεβού της «ασπρόμαυρης» οικογένειας τοποθετήθηκε στις 21 Ιουνίου, δηλαδή αφενός έξι ημέρες μετά την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όταν ο ΠΑΟΚ θα έχει μάθει τον αντίπαλο του, αφετέρου ένα μήνα πριν τη σέντρα στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικεφάλου (22/07, με επαναληπτικό στις 29/07).

Μάλιστα, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία χρειάζεται να είναι πολύ καλά προετοιμασμένη, μιας και πρόκειται να μπει στο κρισιμότερο καλοκαίρι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη...