«Έπεσαν» μαχόμενοι...

Στην προημιτελική φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντιμετώπισε ως τυπικά γηπεδούχος στο Κολυμβητήριο του Λαιμού το απόγευμα της Παρασκευής 21 Μαΐου 2021 τον ΓΣ Περιστερίου, όπου και γνωρίζοντας την ήττα με 9-11 σκορ, δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού.
Πηγή: acpaok.gr
«Έπεσαν» μαχόμενοι...

Στο πρώτο οκτάλεπτο, κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες και για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, να μένει πίσω στο σκορ με 0-1 και στη συνέχεια να ισοφαρίζει σε 1-1 ύστερα από εύστοχο σουτ του Νίκολα Ράντονιτς. Ο Δικέφαλος, ύστερα από γκολ του Ράντονιτς με κερδισμένο πέναλτι, προηγήθηκε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με 2-1, με τους αντιπάλους να ισοφαρίζουν σε 2-2, που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες στην επίθεση, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-3 και 3-4, κλείνοντας το ημίχρονο με αυτό το σκορ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έφερε το παιχνίδι στα «ίσια», γράφοντας το 4-4 για τον ΠΑΟΚ, με την ισοπαλία να κρατάει και στο 5-5. Οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι, επιτρέποντας στον αντίπαλο να κάνει το 5-6, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η περίοδος.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η ισοπαλία ήρθε στο 6-6, με γκολ του Ράντονιτς, ο οποίος με ένα δεύτερο συνεχόμενο εύστοχο σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Δικέφαλο, γράφοντας το 7-6. Παρά την ισοφάριση στο 7-7, ο Γιάννης Κεχαλάρης έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων (9-7), ωστόσο, ένα κενό διάστημα και ένα σερί 3-0, άφησε τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται τελικά με 9-11 και τον Δικέφαλο να μην καταφέρνει να πάρει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, αν και εμφανίστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός, πλήρωσε το κενό διάστημα στο τέλος του τετάρτου οκταλέπτου, χωρίς να καταφέρνει να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Πλέον, στο τμήμα όλοι στρέφουν το βλέμμα στην νέα σεζόν, όπου οι φιλοδοξίες είναι υψηλές!

Καθοριστική ήταν η διαιτησία στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, εκεί όπου με τις αποφάσεις τους οι διαιτητές δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει στα ίσια την πρόκριση.

ΠΑΟΚ Prima Holidays – ΓΣ Περιστερίου: 9-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-2, 2-2, 4-5

ΠΑΟΚ Prima Holidays: Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης 3, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς 4, Νάνος, Μανθογιάννης, Κουτσαντάς, Κουγιούνης

Διαβάστε ακόμη...