Τα “διλήμματα” του Πάμπλο Γκαρσία

Aπό sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ο Πάμπλο Γκαρσία μοιάζει έτοιμος για το πρώτο πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι της καριέρας του που διακυβεύεται ένας τίτλος.
Πηγή: sfina.gr
Τα “διλήμματα” του Πάμπλο Γκαρσία

Ο Ουρουγουανός προπονητής του Δικεφάλου είναι δεδομένο ότι θα κρατήσει το "σφιχτό" 3-4-2-1 που έχει κάνει τον ΠΑΟΚ συμπαγή και βάσει αποτελεσμάτων έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό τα κακώς κείμενα της ομάδας.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα του βασικού σχήματος, οι εννέα από τις 11 θέσεις είναι "κλειδωμένες". Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, σίγουροι θεωρούνται επίσης οι Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μπάμπα, Ροντρίγκο, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Α.Ζίβκοβιτς και Κρμέντσικ.

Παίζει μια θέση στην θέση του αριστερού στόπερ ανάμεσα σε Μιχαηλίδη και Κρέσπο, με την κάθε επιλογή να έχει τσ θετικά και τα αρνητικά της. Η παρουσία του Ελ Καντουρί στο "φτερό" της επίθεσης είναι σημαντική αλλά δεν είναι και 100% σίγουρη. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός προέρχεται από αγωνιστική απραξία 20 ημερών αλλά αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού. Αν ο Γκαρσία τον αφήσει στον πάγκο, την θέση του θα πάρει ο Ουάρντα, αλλά αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...