Πρόβα… τελικού

Από inpaok.com:Το τελευταίο του παιχνίδι για τα Play Off της Super League 1 δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ (16/5, 19:30), καθώς αντιμετωπίζει σε ένα παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον τον Αστέρα Τρίπολης.
Πηγή: inpaok.com:
Πρόβα… τελικού

Ο Δικέφαλος έχει ήδη εξασφαλίσει μαθηματικά τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και σήμερα θα παραταχθεί με ροτέισον κόντρα στους Αρκάδες, ωστόσο θα αγωνιστεί για τη νίκη η οποία θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας, μια βδομάδα πριν τον τελικό του κυπέλλου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες που τον τελευταίο καιρό έχουν πάρει στα πόδια τους συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ πολύ πιθανό να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους Ελ Καντουρί – Κρέσπο προκειμένου να πάρουν αγωνιστικό ρυθμό μετά τους τραυματισμούς τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με 19 παίκτες, με την αποστολή να απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρσία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σοιυάρεθ, Καστάνο, Κώτσιρας, Αλβάρες, Κάρδαρης, Γ. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μπελόκ, Γκόμεθ, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μιχόπουλος, Τζίμας, Αλί Μπαμπά

Διαιτητής της αναμέτρησης είχε οριστεί από την ΚΕΔ ο Γιώργος Τζοβάρας, με βοηθούς τους Νικολακάκη και Χασάν, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Εμμανουήλ Σκουλάς.

Διαβάστε ακόμη...