“Ανακλήθηκε ο δανεισμός του Ουαγκέ”

Από thessports.gr: Αναμφίβολα τον τίτλο του πιο άτυχου παίκτης της σεζόν στον ΠΑΟΚ παίρνει ο Μούσα Ουαγκέ.
Πηγή: thessports.gr
“Ανακλήθηκε ο δανεισμός του Ουαγκέ”

Ο Σενεγαλέζος ακραίος μπακ ήρθε ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον Άρη στο "Βικελίδης" όχι απλά του έκοψε την φορά που άρχισε να παίρνει αλλά τον αφήνει και πολύ πίσω ακόμα και για την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ισπανικά ΜΜΕ ο δανεισμός του Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ ακυρώθηκε και πλέον βρίσκεται υπό την επίβλεψη των γιατρών της Μπαρτσελόνα, ενώ για πρώτη φορά υπάρχει μια πρόβλεψη για το πότε θα μπορεί να κάνει προπονήσεις.

Η ιστοσελίδα culemania που ασχολείται με τα θέματα της Μπαρτσελόνα αναφέρει πως ο Ουαγκέ θα χάσει όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία και θα μπορέσει να βγει στο γήπεδο για προπόνηση τον Σεπτέμβριο!

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής : "Εκείνος που φαίνεται να έχει ξεχαστεί είναι η Μούσα Ουαγκέ. Ο 22χρονος δεξιός μπακ που δανείστηκε στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έσπασε το οπίσθιο σταυρό του δεξιού γόνατος τον Δεκέμβριο. Η συμφωνία δανεισμού ακυρώθηκε και επέστρεψε στη Βαρκελώνη για να τεθεί υπό τη φροντίδα των ιατρικών υπηρεσιών της ομάδας. Θα φορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια τον Σεπτέμβριο του 2021 και το μέλλον του δημιουργεί πολλές αμφιβολίες.

Ο Ουαγκέ επικεντρώνεται τώρα στην ανάκαμψη από προβλήματα στο γόνατο και θα προσπαθήσει να πείσει τον Ρόναλντ Κούμαν. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και κανείς δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην θέση του δεξιού μπακ από τότε που έφυγε ο Ντάνι Άλβες. Η μεγάλη δυσκολία για τον Ουαγκέ είναι ότι θα χαθεί ολόκληρη η περίοδος της προετοιμασίας".

Διαβάστε ακόμη...