Δημιουργία άλλου… level απ’τον Γκρίφιν

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε τη σειρά των προημιτελικών της Basket League, με το χθεσινό 81-73 κόντρα στην AEΚ, έχοντας διάφορους πρωταγωνιστές ανά διαστήματα.
Πηγή: paok24.com
Δημιουργία άλλου… level απ’τον Γκρίφιν

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν μπορεί να μην ήταν πρώτος σκόρερ χθες (είχε 13 πόντους), όπως ήταν στο πρώτο παιχνίδι του ΟΑΚΑ (με 19 πόντους), ωστόσο ήταν και πάλι κορυφαίος στις ασίστ.

Ο Αμερικανός στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ, έχει δημιουργήσει 14 φορές για τους συμπαίκτες του! Τόσο στον πρώτο αγώνα, όσο και στο δεύτερο είχε από 7 ασίστ, όντας εξαιρετικός στο κομμάτι της δημιουργίας, ξανά.

Ο μέσος όρος των ασίστ του στο πρωτάθλημα, είναι στις 4,3 και στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ, κάνει ήδη περίπου τρεις περισσότερες ανά παιχνίδι, ενώ με τις επτά που έδωσε χθες, έγινε ο 12ος ξένος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό ασίστ, φτάνοντας συνολικά τις 103, ξεπερνώνταν τον Μπέρι (101), Έντουαρντς (100) και Όντουμ (99).

Το ξεχωριστό του κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια φαίνεται και κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και στον τρίτο αγώνα της σειράς, που θα κρίνει και την προκριση στα ημιτελικά...

Διαβάστε ακόμη...