Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ Mateco στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Από acpaok.gr:Στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο ΔΑΚ Κορυδάλλου το απόγευμα της Κυριακής 9 Μαΐου 2021 τον ΟΦΝ Ιωνίας,του οποίου και επικράτησε με 25-30 σκορ, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: acpaok.gr
Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ Mateco στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Ο ΠΑΟΚ, δεν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, δίνοντας το δικαίωμα στην τυπικά γηπεδούχο Νέα Ιωνία να προηγηθεί με 3 γκολ (3-0). Τα κορίτσια του Δικεφάλου κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά στο γκολ (5-4), ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν την ισοπαλία, με τις αντιπάλους να ανοίγουν και πάλι τη διαφορά (8-5). Η διαφορά μειώθηκε από τα κορίτσια του ΠΑΟΚ στα δύο γκολ (9-7 και 11-9), που τελικά έκαναν το 11-10, διαμορφώνοντας και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυρες», έχοντας καθαρίσει το μυαλό τους και έχοντας πάρει τις κατάλληλες ανάσες, επέστρεψαν δυναμικά και πέρασαν μπροστά στο σκορ με 12-14. Η σωστή διαχείριση των καταστάσεων από τις «ασπρόμαυρες» κράτησε τη διαφορά στα δύο γκολ μέχρι το 16-18, οπότε και με δύο γκολ «άνοιξε» στα τέσσερα γκολ (17-21). Σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης, ο Δικέφαλος έδωσε το δικαίωμα στις αντιπάλους να μειώσουν σε 21-22 και, παρά τις προσπάθειές του να κρατήσει το προβάδισμα, δεν τα κατάφερε, με την Ν. Ιωνία να ισοφαρίζει σε 24-24 με κερδισμένο πέναλτι, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στο πρώτο μέρος της παράτασης, ο ΠΑΟΚ, έκανε τα αδύνατα δυνατά να κρατήσει τον έλεγχο και, ασκώντας μεγάλες πιέσεις στην άμυνα, δημιούργησε καλές συνθήκες στην επίθεση, παίρνοντας προβάδισμα δύο γκολ (24-26), με τις αντίπαλες να μειώνουν σε 25-26 στη λήξη.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης, η Μαρία Χατζηπαρασίδου, με εύστοχο πέναλτι, έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στον ΠΑΟΚ (25-27). Σε δεύτερο κερδισμένο πέναλτι για τον Δικέφαλο, η Μαρία Χατζηπαρασίδου έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων (25-28) στις «ασπρόμαυρες», με την Αβραμίνα Σεβδίλη να ακολουθεί, γράφοντας το 25-29. Η λήξη βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 25-30, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος!

Διαβάστε ακόμη...