Ο νέος τοξοβόλος και… δήμιος!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία της σεζόν και είναι μέσα σε όλους τους στόχους που του έχουν απομείνει, κατορθώνοντας στο τελευταίο και πιο κρίσιμο κομμάτι να βγάζει νέους πρωταγωνιστές.
Πηγή: thessports.gr
Ο νέος τοξοβόλος και… δήμιος!

Ένας από αυτούς είναι και ο Μάικλ Κρμέντσικ. Ο Τσέχος φορ αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού τον περασμένο Ιανουάριο και γρήγορα πήρε φανέλα βασικού. Ωστόσο με την έναρξη των Play Off o Πάμπλο Γκαρσία επανέφερε στο αρχικό σχήμα τον Κάρολ Σφιντέρσκι που του το «ανταπόδωσε» με γκολ και ασίστ.

Ο Κρμέντσικ επέστρεψε και έδειξε πως μπορεί να αποτελεί μέρος της εξίσωσης, σκοράροντας το πρώτο του «μεγάλο» φετινό γκολ την Μεγάλη Πέμπτη , στον δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Αυτό ήταν το γκολ που έδωσε στον Δικέφαλο εκ νέου το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό.

Έξι ημέρες αργότερα (5/5) ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε τον 28χρονο στη «μάχη» του ΟΑΚΑ, και πάλι κόντρα στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά από την αρχή της αναμέτρησης.

Ο Τσέχος ήταν δραστήριος και το σημείο αναφοράς στην «ασπρόμαυρη» επίθεση. Όταν πέρασε στο παιχνίδι και ο Αμρ Ουάρντα συμπλήρωσε την τριάδα με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που «σκότωσε» την αθηναϊκή ομάδα μέσα σε τρία λεπτά. Ο Κρμέντσικ ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τη δουλεία των συμπαικτών του στις δύο καθοριστικές αυτές φάσεις, σκοράροντας στο 47′ και κερδίζοντας το πέναλτι από το οποίο ήρθε το 0-2 του Στέφαν Σβαμπ δύο λεπτά αργότερα.

Στο δικό του γκολ ο Κρμέντσικ έφερε αναμνήσεις από το πρόσφατο παρελθόν με τον πανηγυρισμό του, με τον επίσημο ΠΑΟΚ να τον αποθεώνει συστήνοντας στον κόσμο τον νέο του… τοξοβόλο.

Διαβάστε ακόμη...