Ο Ελ Καντουρί στο ΟΑΚΑ, θυμίζει Σάκχοφ ή Βαρέλα; (vid)

Από paok24.com: Η χρονιά τελειώνει για τον ΠΑΟΚ και ένας ακόμα τελικός έρχεται για την ομάδα. Μπορεί η σεζόν να μην πήγε καλά στο Europa League και στο πρωτάθλημα, αλλά ο θεσμός του κυπέλλου είναι η τελευταία ευκαιρία να μείνει κάτι από τη σεζόν, κάτι πολύ ουσιαστικότερο από τη σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ο Ελ Καντουρί στο ΟΑΚΑ, θυμίζει Σάκχοφ ή Βαρέλα; (vid)

Πολλοί παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ξέρουν που θα βρίσκονται την επόμενη σεζόν. Στο μυαλό πολλών οπαδών πηγαίνουν οι δανεικοί, όπως ο Κρμέντσικ και ο Μπάμπα, αλλά υπάρχουν και παίκτες που το συμβόλαιό τους τελειώνει το καλοκαίρι του 2022 και πολύ περισσότερο το 2021. Για παράδειγμα ο Ομάρ Ελ Καντουρί που αυτή την στιγμή είναι τραυματίας και στις 23 Μαΐου μπορεί να είναι ελεύθερος για να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, χωρίς ο ΠΑΟΚ να μπορεί να τον εμποδίσει.

Η ιστορία του Ομάρ Ελ Καντουρί στο τέλος αυτής της σεζόν θυμίζει όλο και περισσότερο την τριάδα παικτών στον τελικό του 2019. Τότε ο Βαρέλα, ο Σάκχοφ και ο Κάνιας μετά τον τελικό ήταν στο κέντρο του γηπέδου, πανηγυρίζαν μόνοι τους αγκαλιά τον τίτλο και ξέσπασαν με τον δικό τους τρόπο. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ που τελικά παρέμεινε στην ομάδα, ο Ισπανός μέσος που πήγε τελικά στον Ερυθρό Αστέρα και ο Ουκρανός μέσος που φέτος είναι στην ΑΕΚ και πέρσι ήταν στη Λέτσε, τότε έπαιξαν στον τελικό, χωρίς να είναι σίγουροι για την επόμενη μέρα τους στην ομάδα, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να δώσουν το 100% και να είναι ιδιαιτέρως κομβική στο τρίτο κύπελλο στη σειρά και στο νταμπλ της ομάδας τη σεζόν 2018-2019.

Ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ τότε, διοίκηση, προπονητής και όσοι ήταν στην ομάδα, έκαναν τους 3 παίκτες να ξεχάσουν τις διαπραγματεύσεις εκείνη την στιγμή. Να μπουν στο γήπεδο, να παίξουν, να δώσουν τα πάντα και να βγουν νικητές. Το στιγμιότυπο με τον Βαρέλα να είναι τραυματίας και να τελειώνει έτσι το παιχνίδι είναι μία στιγμή που δείχνει τον τρόπο που ήταν δεμένη η ομάδα εκείνη την περίοδο, κάτι θα θέλαμε όλοι να δούμε και στις 22 Μαΐου από τους παίκτες του Γκαρσία, στο ίδιο γήπεδο, αλλά με διαφορετικό αντίπαλο.

Την ίδια στιγμή που έχουμε καιρό να ακούσουμε κάποιο νέο από τις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα και ο ίδιος ο παίκτης θα κάνει αγώνα δρόμου για προλάβει τον τελικό που μπορεί να είναι και το τελευταίο παιχνίδι με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Διαβάστε ακόμη...