H τριπλέτα «φωτιά» του ΠΑΟΚ

Απο inpaok.com: Τρομερές επιδόσεις από Τζόλη, Σφιντέρσκι και Αν. Ζίβκοβιτς
Πηγή: inpaok.com
H τριπλέτα «φωτιά» του ΠΑΟΚ

H σεζόν οδεύει προς την ολοκλήρωσή της αφού για τον ΠΑΟΚ απομένουν τέσσερα ματς για τα Play Off της Super League, αλλά και ο τελικός με τον ΟΣΦΠ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στην φετινή πορεία του Δικεφάλου έχουν ξεχωρίσει ο Χρήστος Τζόλης, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που έχουν σημειώσει διψήφιο αριθμό τερμάτων, καταγράφοντας μάλιστα την κορυφαία επίδοση της καριέρας τους!

Το Golden Boy του ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Τζόλης αποτέλεσε αποτέλεσε την μεγάλη... αποκάλυψη του ΠΑΟΚ αφού ο νεαρός εξτρέμ με τις εμφανίσεις του στα Play Off της περσινής χρονιάς κέρδισε επάξια την θέση του στο ρόστερ του Δικεφάλου, πραγματοποιώντας την φετινή σεζόν εξωπραγματικές εμφανίσεις.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι τώρα σε 43 εμφανίσεις μετράει 16 γκολ και 10 ασίστ, αποτελώντας το σημείο αναφοράς της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ και το όνομα του βρίσκεται σημειωμένο στα μπλοκάκια κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η... αναγέννηση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι πραγματοποίησε μια από τις κορυφαίες μεταγραφές του ελληνικού πρωταθλήματος, αποκτώντας ως ελεύθερο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, λίγες ημέρες μετά την λύση του συμβολαίου του με την Μπενφίκα.

Ο Σέρβος εξτρέμ έψαχνε το restart στην καριέρα του και στον Δικέφαλο βρήκε την... Ιθάκη του καταγράφοντας σε 44 συμμετοχές 13 γκολ και εφτά ασίστ, όντας κομβικός για την επιθετική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ.

Η ωριμότητα του Σφιντέρσκι

O Kάρολ Σφιντέρσκι κουβαλώντας ήδη μια γεμάτη σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ, την φετινή σεζόν έβγαλε μεγαλύτερη ωριμότητα στο παιχνίδι του και αποτελεί ένα από τα σημεία αναφοράς της επιθετικής γραμμής του Δικεφάλου, δείχνοντας και τις δημιουργικές του ικανότητες.

Ο Πολωνός φορ σε 44 παιχνίδια μετράει 11 γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την κλήση του στην Εθνική Πολωνίας, σημειώνοντας και το πρώτο του γκολ και μάλιστα στο ντεμπούτο του!

Διαβάστε ακόμη...