Προς Κορυδαλλό το Final-4

Από paok24.com: Στο κλειστό του Κορυδαλλού, όπως όλα δείχνουν, θα διεκδικήσει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ και φέτος τον τίτλο της κυπελλούχου Ελλάδας, μετά τις δύο σερί κατακτήσεις σε Άρτα και Βέροια.
Πηγή: paok24.com
Προς Κορυδαλλό το Final-4

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΟΧΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δήμο Κορυδαλλού για το θέμα, ώστε να φιλοξενηθούν εκεί οι αγώνες το διήμερο 9-10 Μαίου, με την Ομοσπονδία μάλιστα να έχει έρθει σε επαφή με την ΕΡΤ ώστε να καλυφθούν τηλεοπτικά οι αναμετρήσεις.

Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας καταλήγουν προς την επιλογή του ΔΑΚ Κορυδαλλού καθώς υποστηρίζουν ότι συντριπτική πλειοψηφία των διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια έχουν διεξαχθεί στη Βόρεια Ελλάδα. Τελευταίες διοργανώσεις στην Νότιο Ελλάδα ήταν μόνο το 2017 (Καματερό) και το 2012 (Λουτράκι)..

Επίσης, οι εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Κορυδαλλού θα έχουν δοκιμαστεί στα πολύ απαιτητικά ευρωπαϊκά παιχνίδια της Εθνικής Ανδρών με Γαλλία και Σερβία με αυστηρά πρωτόκολλά και άρα θα είναι 100% έτοιμες να φιλοξενήσουν το Final-4.

Τέλος, το ειδικό taraflex που είναι τοποθετημένο για τους αγώνες της Ελλάδας, θα παραμείνει για μία ακόμα εβδομάδα, προκειμένου να διεξαχθεί και το Final-4, δίνοντας στη διοργάνωση και την τηλεοπτική κάλυψη υψηλό επίπεδο, όπως αρμόζει σε ένα Final-4.

Διαβάστε ακόμη...