Χωρίς πολλές συστάσεις ο Φιλανδός

Από paok24.com: Ο Ματίας Γκεστράνιους, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού για την 6η αναμέτρηση των Play Off της Super League Interwetten.
Πηγή: paok24.com
Χωρίς πολλές συστάσεις ο Φιλανδός

Παρά το γεγονός, πως πρόκειται για ξένο διαιτητή, οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς έχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας. Πρόκειται για έναν διαιτητή με εμπειρία και πολλές παραστάσεις από τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αρχή έγινε τη σεζόν 2018-2019 όταν ήταν πρώτος διαιτητής στην αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τον δικέφαλο να φεύγει νικητής με 2-0 και το Φιλανδό να δείχνει μόλις 3 κίτρινες κάρτες. Την ίδια χρονιά σφύριξε και στο Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-1, μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων για ξένους διαιτητές.

Την περσινή χρονιά επισκέφθηκε άλλες δύο φορές τη χώρα μας για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ αλλά κι αυτό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης. Κι αν στο πρώτο δεν υπήρχαν θέματα στο δεύτερο μάλλον τα έκανε ... θάλασσα με τη μη υπόδειξη του καθαρού πέναλτι, στο πάτημα του Καμαρά στον Μακέντα, αν και το είδε και στο VAR.

Τη φετινή σεζόν υπήρξε πρόσφατα πρώτος διαιτητής στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Κύπελλο Ελλάδος, στον προημιτελικό μεταξύ Άρη κι Ολυμπιακού, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Τέλος να σημειώσουμε πως στο έτερο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού κι ΑΕΚ στις 23/04, ορίστηκε πρώτος διαιτητής ο Νικολά Νταμπάνοβιτς. Για όσους δεν τον θυμούνται πρόκειται για τον Μαυροβούνιο, που την πρώτη αγωνιστική των Play Off, ακύρωσε για χέρι, που είδε μόνο ο ίδιος, το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...