Νικητές στην… προπαγάνδα!

Από inpaok.com: Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία, αφού «πάτησε» τον Άρη στον ημιτελικό και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πηγή: inpaok.com
Νικητές στην… προπαγάνδα!

Η συγκεκριμένη ήττα φαίνεται πως έπεσε βαριά στους «κιτρινόμαυρους» αφού σε ιστοσελίδα των «συμφερόντων» τους επιχείρησαν να προπαγανδίσουν κατά του Δικεφάλου, κάνοντας λόγο για συνθήκες... ζούγκλας σε ένα παιχνίδι με ελάχιστους παρευρισκομένους, λόγω του αυστηρού πρωτοκόλλου για τον Covid .

Φυσικά είναι προφανές πως τα όσα «καταγγέλλονται» από την πλευρά των ηττημένων του ημιτελικού, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας, μιας και στον αγώνα δεν συνέβη τίποτα μεμπτό.

Άλλωστε αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό, μιας και το παιχνίδι μεταδόθηκε από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube και έμεινε δημοσιευμένο ακόμα και μετά την λήξη του.

Το ψέμα και η προπαγάνδα έχουν... κοντά ποδάρια και αυτό αποδείχθηκε λίγη ώρα μετά, αφού το δημοσίευμα των δήθεν «καταγγελιών» εξαφανίστηκε από τους ίδιους τους εμπνευστές , που έστω κα με καθυστέρηση, αντιλήφθηκαν το μεγάλο τους ατόπημα.

Πλέον πρέπει να βρουν κάποια άλλη δικαιολογία για την εκκωφαντική νίκη του ΠΑΟΚ, μιας και είναι προφανές ότι δεν θέλουν να παραδεχθούν την αγωνιστική υπεροπλία του Δικεφάλου και το μεγαλύτερο μπάτζετ, ως αιτία για το ξεκάθαρο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη...