“Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας”

Από paok24.com: Ο Τόμας Μουργκ στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Παναθηναϊκού και στο γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες του, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει σε ένα ακόμη παιχνίδι ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
“Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας”

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός στην κάμερα της NOVA:

"Ο Παναθηναϊκός σκόραρε στην πρώτη του τελική στο παιχνίδι. Έτσι παίξαμε, αισθανόμασταν ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ χωρίς να το αξίζουμε. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε και στο επιθετικό μας κομμάτι. Ήμασταν αρκετά κοντά στην εστία, αλλά δεν δημιουργήσαμε καθαρές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά, ακόμη κι έτσι είχαμε προυποθέσεις και μικρές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα τουλάχιστον γκολ. Η ομάδα ήταν εκεί, ήταν κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ από το φάουλ και την αντεπίθεση. Στο αμυντικό κομμάτι σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά θα ήταν διαφορετική η εικόνα, αν είχαμε πετύχει γκολ σε μία από τις ευκαιρίες μας.

Όταν ο αντίπαλος πέτυχε το πρώτο γκολ, είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση κι είχε την μπάλα περισσότερο στα πόδια του. Η ομάδα μπήκε αρκετά καλά στο δεύτερο μέρος, ο αντίπαλος δεν είχε πατήσει περιοχή και κέρδισε με 3-0. Η ομάδα προσπάθησε πολύ, έκανε τις ευκαιρίες της κι αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα, είναι να σηκώσουμε το κεφάλι, γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο Κύπελλο. Ο προπονητής είναι αυτός που κάνει τις επιλογές".

Διαβάστε ακόμη...