«Ευλογία να εργάζεσαι στην ομάδα που υποστηρίζεις»

Έτοιμος για μία ακόμη θητεία στον πάγκο της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ είναι ο Πέριτσα Κρστιτς.
Πηγή: paok24.com
«Ευλογία να εργάζεσαι στην ομάδα που υποστηρίζεις»

Ο έμπειρος Σέρβος τεχνικός θέλει να συνδυάσει και πάλι την παρουσία του στον Δικέφαλο με την κατάκτηση τίτλων, όπως είχε κάνει και τις προηγούμενες φορές που εργάστηκε στην ομάδα.

Ο επί σειρά ετών προπονητής στην Εθνική Σερβίας και στη Μάσινατς, την οποία και έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα στο σέρβικο γυναικείο ποδόσφαιρο, είχε κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ από το 2005 έως το 2007 κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και τη σεζόν 2018-2019 οδηγώντας τον Δικέφαλο στον τίτλο χωρίς ήττα και με ρεκόρ επίτευξης τερμάτων (106).

Ο Κρστιτς δεν κρύβει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ και φυσικά την Παρτιζάν, και δηλώνει ευλογημένος που θα έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί και πάλι με τις «ασπρόμαυρες».

«Με χαρά και χωρίς να το σκεφθώ δεύτερη φορά, δέχθηκα να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, για να ολοκληρώσω το έργο που ξεκινήσαμε την προηγούμενη φορά, και που δυστυχώς διακόπηκε για προσωπικούς μου λόγους, οι οποίοι δε μου έδωσαν την χαρά να αγωνιστώ με την ομάδα στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε νίκες. Είναι η τρίτη φορά που αναλαμβάνω την ομάδα και κάθε φορά από τις δύο προηγούμενες κατακτούσαμε τους τίτλους. Αυτό θέλω να κάνουμε και τώρα. Το ρόστερ το ξέρω, το εμπιστεύομαι, και δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο, όπου ανυπομονώ να συναντήσω γνώριμά μου πρόσωπα. Είναι ευλογία να εργάζεσαι στην ομάδα που αγαπάς και υποστηρίζεις και εγώ είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν».

Διαβάστε ακόμη...