Η μεικτή ζώνη του ΟΥΚ Βόλου - ΠΑΟΚ Prima Holidays

Από acpaok.gr: Τον απολογισμό του αγωνιστικού σαββατοκύριακου, όπου αντιμετώπισαν σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις τον ΟΥΚ Βόλου και τον ΑΟΠ Φαλήρου, έκαναν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Prima Holidays Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και ο αθλητής Νίκος Προσινικλής.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΟΥΚ Βόλου - ΠΑΟΚ Prima Holidays

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

"Το σαββατοκύριακο που πέρασε μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα. Είχαμε δύο σημαντικά παιχνίδια, τα οποία θέλαμε να τα κερδίσουμε. Δυστυχώς, το Σάββατο δεν είχαμε καθόλου καλή απόδοση και το Φάληρο μας κέρδισε δίκαια, σε αντίθεση με το σημερινό ματς κόντρα στο Βόλο, όπου η ομάδα έπαιξε καλά, ώστε να πάρει μία σημαντική νίκη. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ, έχει αναρριχηθεί στην έκτη θέση, είναι σε τροχιά πλέι-οφ. Ωστόσο, έχουμε ακόμα έξι πολύ σημαντικά παιχνίδια. Έχουμε κάνει τον προγραμματισμό μας, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε από το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ό,τι περισσότερο μπορούμε και να διεκδικήσουμε, βήμα-βήμα, το κάτι παραπάνω. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές, εύχομαι να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών και να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα".

Νίκος Προσινικλής:

"H νίκη στο σημερινό παιχνίδι αποτελούσε μονόδρομο για εμάς, μετά το στραβοπάτημα στο Φάληρο. Θέλαμε να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα. Παίζαμε κόντρα στο Βόλο και έπρεπε να αποδείξουμε από το πρώτο λεπτό ότι είμαστε καλύτεροι. Ξεκινήσαμε την πρώτη περίοδο με ένα 4-0 και μετά το παιχνίδι έγινε πιο εύκολο. Δόθηκε η ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νεότερα παιδιά, ώστε να αποκτήσουμε όλοι αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς θα παίζουμε πλέον κάθε τρεις ημέρες. Στόχος μας είναι η είσοδος στα πλέι-οφφς και από εκεί και πέρα θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Διαβάστε ακόμη...