Υπόθεση Τζόλη: Στην Ντόρτμουντ προσδοκούν σε βοήθεια από τον Καγκάβα!

Από sfina.gr: Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στη Γερμανία, περί έντονο ενδιαφέροντος τόσο της Ντόρτμουντ, όσο και της Γκλάντμπαχ για τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ. Και προφανώς θα... αυξάνονται όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι.
Πηγή: sfina.gr
Υπόθεση Τζόλη: Στην Ντόρτμουντ προσδοκούν σε βοήθεια από τον Καγκάβα!

Ένα ακόμη "ρεπορτάζ" έρχεται από την ιστοσελίδα ruhr24.de, το οποίο επί της ουσίας δεν... προσφέρει κάτι νεότερο, καθώς κάνει λόγο για ένα ποσό των 15 εκατ. ευρώ, που θα χρειαστεί να δαπανηθεί για να γίνει η μεταγραφή, υπάρχει αναφορά στο βιογραφικό του νεαρού επιθετικού, αλλά και στο πέρασμά του, στο παρελθόν, από γερμανικές ερασιτεχνικές ομάδες, ωστόσο αναφέρεται και κάτι άλλο, που παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα:

Ο Τζόλης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι τον Ιούνιο του 2024, το οποίο επεκτάθηκε μόλις τον Σεπτέμβριο του 2020, χωρίς ρήτρα αποδέσμευσης.

Μπορεί όμως η Μπορούσια Ντόρτμουντ να έχει ένα ακόμη ατού για να κερδίσει τη μάχη από την Γκλάντμπαχ. Με τον Σίντζι Καγκάβα, πρώην ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, να παίζει τώρα στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να τον ενημερώσει για τις διαθέσεις και την προοπτική των κιτρινόμαυρων".

Διαβάστε ακόμη...