Αμπέλ Φερέιρα: «Έτσι αποκλείσαμε την Μπενφίκα»

Από sfina.gr: Έπειτα από ολιγοήμερες διακοπές στην Πορτογαλία, ο Αμπέλ Φερέιρα επέστρεψε στη Βραζιλία για να αρχίσει προετοιμασία ενόψει της δεύτερης σεζόν του στην Παλμέιρας.
Πηγή: sfina.gr
Αμπέλ Φερέιρα: «Έτσι αποκλείσαμε την Μπενφίκα»

Με αφορμή αυτό έκανε δηλώσεις σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ, για διάφορα θέματα που αφορούν τον ίδιο και την ομάδα του, ενώ από το... μενού δεν μπορούσε να λείπει και ο ΠΑΟΚ, μιας και ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό της Μπενφίκα από τα προκριματικά του Champions League και πώς κατάφερε να το πετύχει αυτό με τους ασπρόμαυρους.

Είπε μεταξύ άλλων:

"Πριν από την κλήρωση ήθελα να μας τύχει η Μπενφίκα. Κι αυτό διότι θα τους πετυχαίναμε στην αρχή της εξέλιξής τους. Ακόμη θα μάθαιναν και θα τους "σκοτώναμε" στην έδρα μας διότι ήμασταν μπροστά από άποψη προετοιμασίας. Πιο έτοιμοι. Αν ήταν δύο παιχνίδια, θέλω να είμαι ειλικρινής, η Μπενφίκα θα προκρινόταν. Αλλά με ένα παιχνίδι κι αυτό στην Ελλάδα, ήξερα ότι έχουμε πολλές πιθανότητες", είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

"Ήδη είχαν έναν χρόνο δουλειάς πίσω μου, η ομάδα είχε ομοιογένεια, οπότε ήδη είχαμε ένα πλεονέκτημα. Αν ανέλυες το παιχνίδι σε ατομικό επίπεδο, θα έπρεπε να χάσουμε εύκολα, αλλά σαν ομάδα ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε όλα τα συστατικά για να προκριθούμε και η νίκη είχε τεράστιο αντίκτυπο. Αποκλείσαμε άξια την Μπενφίκα άξια και νομίζω ότι έχω νικήσει τον Ζόρζε Ζέσους περισσότερες φορές από ό, τι με έχει εκείνος".

Διαβάστε ακόμη...