MVP της 11ης αγωνιστικής ο Άγκανιτς- Στην Dream Team και ο Θάνος Τερζής!

Απο acpaok.gr: Ο Εσθονός κεντρικός του Π.Α.Ο.Κ. Αντρί Αγκάνιτς αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League ανδρών. Παράλληλα στην Dream Team της αγωνιστικής συμπεριλήφθηκε και ο πασαδόρος του Δικεφάλου, Θάνος Τερζής.
Πηγή: acpaok.gr
MVP της 11ης αγωνιστικής ο Άγκανιτς- Στην Dream Team και ο Θάνος Τερζής!

Ο Άντρι Αγκάνιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ. στην εκτός έδρας νίκη επί του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-1 σετ.

Ο 28χρονος κεντρικός πήρε συνολικά 12 πόντους εκ των οποίων 4 πόντους από μπλοκ, 2 άσσους ενώ στην επίθεση σημείωσε 6 πόντους στις 11 συνολικά πάσες που πήρε.

Είναι η πρώτη φορά που ο Αντρί Αγκάνιτς αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola και ο πρώτος παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. για τη σεζόν 2020-21 που αναδεικνύεται M.V.P.

Ο Άντρι Αγκάνιτς δήλωσε για τη διάκριση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα MVP, σας ευχαριστώ. Ήταν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, με φάσεις μεγάλης διαρκείας και όμορφους πόντους, πιστεύω οι φίλαθλοι πραγματικά απόλαυσαν αυτό το παιχνίδι. Ήταν μια σημαντική νίκη και οι τρεις πόντοι ήταν πολύτιμοι για εμάς. Είχαμε γνωρίσει ήττες σε παιχνίδια που κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, και έτσι νιώσαμε καλά που πήραμε τη νίκη στο παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό σταφ και στην Διοίκηση, αφού ο καθένας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθει αυτή η σημαντική νίκη. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θέλουμε να πάρουμε περισσότερες νίκες σαν και αυτήν στο μέλλον».

Η DREAM TEAM ΤΗΣ 11ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE 2020-21

MVP ΒΙKOΣ COLA: Αντρί Αγκάνιτς [Εσθονία] (Π.Α.Ο.Κ.)

Πασαδόρος: Θάνος Τερζής (Π.Α.Ο.Κ.)

Διαγώνιος: Χέρμανς Έγκλεσκαλνς [Λετονία] (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ακραίοι: Κυριάκος Σπυριούνης (Α.Ο.Π.Κηφισιάς), Σπύρος Χανδρινός (Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων)

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Κεντρικοί: Άντρι Αγκάνιτς [Εσθονία] (Π.Α.Ο.Κ.), Μαξ Τσαμπερλάιν [Η.Π.Α.] (A.O.Π.Κηφισιάς)

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας!

Διαβάστε ακόμη...