Την Τρίτη η συνάντηση με την UEFA και το Big-5 για το νέο format των διασυλλογικών διοργανώσεων

Την Τρίτη (3/6, 17:30) θα διεξαχθεί στην Αθήνα η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μάκη Γκαγκάτση, την UEFA και τους πέντε “μεγάλους” του ελληνικού ποδοσφαίρου, σχετικά με το νέο format των διασυλλογικών διοργανώσεων.
Πηγή: sport24.gr
Την Τρίτη η συνάντηση με την UEFA και το Big-5 για το νέο format των διασυλλογικών διοργανώσεων
Photo Credits: @epo.gr

Την Τρίτη (3/6) στις 17:30 θα λάβει χώρα, υπό την αιγίδα της UEFA, η συνάντηση της ΕΠΟ με την ΑΕΚ, τον Άρη, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ αναφορικά με το νέο format των διασυλλογικών διοργανώσεων.

Από την πλευρά της UEFA θα δώσει το παρών ο Γενικός Γραμματέας της, Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Την Τρίτη 3 Ιουνίου και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα της UEFA, συνάντηση με τη ΑΕΚ, τον Άρη, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ με αντικείμενο το νέο format των διασυλλογικών διοργανώσεων.

Οι πτυχές που θα θιγούν στη συνάντηση είναι οι σοβαρές προοπτικές που δημιουργεί ο νέος τρόπος διεξαγωγής των αγώνων, η νέα ευρωπαϊκή σεζόν, καθώς και η ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της θετικής συγκυρίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, που απηύθυνε την πρόσκληση προς τους συλλόγους, στη συνάντηση θα παραστούν ο πρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και η Εκτελεστική Γραμματέας Δόμνα Τσιώνη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...