Κάρτερ, ο κύριος 65%!

Από paok24.com: Ο Τζος Κάρτερ ήταν μαζί με τον Έλστον Τέρνερ, οι πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη, με τον πρώτο, να βάζει την… υπογραφή του, με ένα μεγάλο τρίποντο 45 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, με το οποίο μετέτρεψε το 71-70, σε 71-73.
Πηγή: paok24.com
Κάρτερ, ο κύριος 65%!

Ο έμπειρος φόργουορντ που ήρθε τον τελευταίο μήνα στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο έχει καταφέρει να προσαρμοστεί άμεσα, αλλά έχει ήδη καταφέρει να γίνει σταθερά για τον Άρη Λυκογιάννη στην επίθεση.

Το χαρακτηριστικό που τον έφερε στη Θεσσαλονίκη, όταν ο ΠΑΟΚ βγήκε στην αγορά για να αντικαταστήσει στο ρόστερ τον τραυματία Μήτρου-Λονγκ, ήταν το μακρινό του σουτ. Τα ποσοστά του, όμως, μετά από τέσσερα παιχνίδια, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά…

Ο Κάρτερ ξεκίνησε με 3/5 τρίποντα, στην έδρα της Λάρισας, στο ντεμπούτο του στα ασπρόμαυρα. Με τον Προμηθέα, είχε 1/1 και ακολούθησε το εκπληκτικό 6/9 κόντρα στην ΑΕΚ. Κόντρα στον Άρη, είχε τρία εύστοχα τρίποντα, σε πέντε προσπάθειες και το συνολικό ενεργητικό του… τρομάζει.

Ο Αμερικανός σουτάρει με 65% ως τώρα, πίσω από τα 6,75, έχοντας ευστοχήσει σε 13 από τα 20 τρίποντα που έχει επιχειρήσει! Το ποσοστό, είναι σχεδόν εξωπραγματικό, για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στοιχεία που βγάζει με το «καλημέρα» στην ομάδα.

Διαβάστε ακόμη...