Στον… αστερισμό του Σφιντέρσκι

Από paok24.com:Καθημερινές είναι πλέον οι αναφορές των πολωνικών μέσων ενημέρωσης στον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σφιντέρσκι.
Πηγή: paok24.com
Στον… αστερισμό του Σφιντέρσκι

Αφορμή, η κλήση του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου στην Εθνική Πολωνίας, αλλά και το ενδεχόμενο να είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός για την αναμέτρηση με την Αγγλία.

Οι περιορισμοί που βάζουν Γαλλία και Γερμανία στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα των δύο αυτών χωρών, τους εμποδίζουν για την ώρα να ταξιδέψουν εκτός Ευρώπης εξαιτίας του κορονοϊού.

Η Χέρτα Βερολίνου με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι δεν θα επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές της να ταξιδέψουν για να αγωνιστούν σε χώρες «υψηλού κινδύνου» (μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η Αγγλία), διότι στη συνέχεια θα πρέπει να μείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα, επομένως ο Πιάτεκ θα είναι στη διάθεση του Σόουζα για τα ματς με Ανδόρρα και Ουγγαρία και εν συνεχεία θα πρέπει να επιστρέψει στη Γερμανία.

Το παραπάνω ισχύει και για την περίπτωση του Λεβαντόφσκι, αλλά και του Μίλικ που αγωνίζεται στη Μαρσέιγ.

Η Γερμανία πάντως μπορεί να άρει τους περιορισμούς αυτούς στις 28 Μαρτίου, επομένως μέχρι τότε ο Σόουζα δεν γνωρίζει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει.

Γι' αυτό λοιπόν και στο επίκεντρο έρχεται το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι που αυτή τη στιγμή μοιάζει το φαβορί για να αγωνιστεί με το εθνόσημο κόντρα στην Αγγλία.

Διαβάστε ακόμη...