Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Από paok24.com: Μια εμπειρία που την περίμενε πολλά χρόνια, θα ζήσει στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Πηγή: paok24.com
Κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα Λεμεσού και μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 8 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ με τον κυπριακό σύλλογο, ετοιμάζει βαλίτσες για το Σουρινάμ, τη φανέλα του οποίου (λογικά) θα φορέσει στα παιχνίδια με τα νησιά Κέιμαν (25/3) και Αρούμπα (27/3).

"Η προσπάθεια της Εθνικής Σουρινάμ για ανασύνταξη και ενδυνάμωση της ομάδας στέφθηκε με επιτυχία καθώς κατάφερε να συμπεριλάβει στο ρόστερ της έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στην Ευρώπη και αναμένεται ότι θα την βοηθήσουν να διακριθεί στους επερχόμενους αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ. Ένας εξ αυτών και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ" ανέφερε από την πλευρά του ο Απόλλων Λεμεσού, με τον 33χρονο χαφ να μην εκπληρώνει το όνειρό του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Εθνικής Ολλανδίας (φόρεσε 2 φορές τη φανέλα της δεύτερης ομάδας των "Οράνιε" και 15 φορές τη φανέλα των "μικρών" ομάδων της Ολλανδίας) αλλά να έχει την ευκαιρία να χριστεί διεθνής με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Μπίσεσβαρ με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε ακόμη...