Τέσσερις φορές στο τάι μπρέικ με απολογισμό τέσσερις ήττες

Από paok24.com:Ήττα χθες για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο Ρέντη με 3-2 σ' ένα παιχνίδι που οι παίκτες του δικεφάλου ήταν σαφώς βελτιωμένοι αλλά στο τέλος έφυγαν με άδεια χέρια. Μετά και το χθεσινό ανεπιτυχές αποτέλεσμα η υπόθεση τίτλος έχει δυσκολέψει με τον Ολυμπιακό να έχει τον πρώτο λόγο.
Πηγή: paok24.com
Τέσσερις φορές στο τάι μπρέικ με απολογισμό τέσσερις ήττες

Σε μεγάλο βαθμό ο δικέφαλος πληρώνει τις 5 ήττες στα έξι ντέρμπι με τους διεκδικητές του τίτλου. Μάλιστα οι τρεις από αυτές έχουν έρθει με σκορ 3-2. Και στις τρεις αναμετρήσεις οι ασπρόμαυροι βρέθηκαν μπροστά με 1-2 αλλά έδειξαν την ίδια αδυναμία στο να καθαρίσουν το παιχνίδι. Πρόκειται για τις εντός έδρας ήττες με Φοίνικα Σύρου και Παναθηναϊκό και τη χθεσινή στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη". Κι αν οι περιπτώσεις αυτές έχουν να κάνουν με παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων τότε η ήττα στην Κηφισιά δείχνει τη γενικότερη αδυναμία της ομάδας στο τάι μπρέικ. Στο ντεμπούτο του Ματιάσεβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο "Ζηρίνειο" η ομάδα προηγήθηκε με 1-2 αλλά απέτυχε και πάλι να πάρει τους τρεις ή έστω τους δύο βαθμούς.

Για να μην είμαστε άδικοι υπάρχει εμφανής βελτίωση υπό τις οδηγίες του Ματιάσεβιτς αλλά τα τέσσερα παιχνίδια που χάθηκαν στο τάι μπρέικ θα βοηθούσαν σημαντικά τόσο στην τόνωση της ψυχολογίας της ομάδας όσο και στη βαθμολογική της αναρρίχηση.

Διαβάστε ακόμη...